HGK Županijsku komoru Krapina posjetila delegacija najmnogoljudnije kineske provincije Henan

Kinezima predstavljeni glavni strateški projekti KZŽ te izražena želja za uspostavom suradnje, posebice u prerađivačkoj industriji

Objavljeno: 21.06.2019. IB

Hrvatsku gospodarsku komoru Županijsku komoru Krapina u petak je posjetila delegacija najmnogoljudnije kineske provincije Henan, koju su činili Gao Xiang, zamjenik direktora Odjela za trgovinu, Chen Juan iz Odjela za trgovinu Ureda za uvoz i izvoz te Wei Song, direktor Ureda za trgovinu područja Jiao Zuo. Susretu su također nazočili Nikola Starčević iz Hrvatsko – kineskog društva prijateljstva za gospodarsku, kulturnu i sportsku suradnju i Sanja Mihovilić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu Krapinsko – zagorske županije, a u ime ŽK Krapina predsjednik Josip Grilec, direktorica Janja Kantolić i stručna suradnica Lidija Peček.
Kineskom izaslanstvu predstavljene su glavne značajke gospodarstva Krapinsko – zagorske županije te glavni strateški projekti. Obostrano je izražena želja za uspostavljanjem suradnje kineskih i zagorskih gospodarstvenika, posebice u području prerađivačke industrije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba