36-godišnjak i 32-godišnjakinja su nedjelju odlučili iskoristiti za – besplatan shopping

U nekoliko trgovina u Vrankovcu otuđili više odjevnih predmeta

Objavljeno: 01.04.2019. JJ

U nedjelju su 36-godišnji hrvatski državljanin i 32-godišnja hrvatska državljanka u nekoliko trgovina u Vrankovcu otuđili više komada odjevnih predmeta.
U razdoblju od 30. rujna 2018. do 31. ožujka 2019. godine, nepoznati počinitelj oštetio je kamp prikolicu u kampu u Tuheljskim Toplicama, u vlasništvu 52-godišnje hrvatske državljanke.
Službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske proteklog su vikenda obavili očevid kod četiri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Velikom Trgovišću, zbog nepropisne vožnje u natrag, zatim u Stubičkim Toplicama, uslijed nedržanja vozila uz desni rub kolnika, u Bregima Zabočkim, uslijed neprilagođene brzine i u Velikoj Vesi, zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake. Vozač u toj prometnoj nesreći vozilom je upravljao sa 1,72 promila alkohola u organizmu.
Od ostalih događaja evidentirano je sedam požara na otvorenom bez štete, odnosno, požara suhe trave i niskog raslinja na poljoprivrednim površinama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba