Gradonačelnik Brlek istaknuo kako je to generacija malih Klanjčana koji će polaziti novi vrtić, čija izgradnja počinje iduće godine

Grad Klanjec novčano nagradio roditelje osmero mališana rođenih u drugoj polovici 2018. godine

Objavljeno: 30.12.2018. JJ

Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek održao je u Gradskoj knjižnici posljednji ovogodišnji prijem za roditelje novorođenih Klanjčana. Uz gradonačelnika i njegovu tajnicu Jelkicu Žigman, mališane su dočekale i ravnateljica Knjižnice Maja Vukina Bogović te predstavnica Društva “Naša djeca” Sandra Duraković.
Gradonačelnik je, uz čestitke, obavijestio roditelje da će ova generacija malih Klanjčana zasigurno polaziti novi dječji vrtić u Klanjcu, čija izgradnja počinje u prvom kvartalu iduće godine, a trebao bi biti dovršen u roku od dvije godine. Sandra Duraković, uz čestitke u ime DND-a, roditeljima je uručila poklon paket s dječjim potrepštinama, dok je Maja Vukina Bogović obradovala roditelje trogodišnjim besplatnim članstvom u knjižnici. Roditelji su primili i financijsku potporu Grada u iznosu od dvije tisuće kuna za prvo dijete, tri tisuće kuna za drugo dijete, te četiri tisuće kuna za treće dijete, dok se za svako sljedeće dijete potpora povećava za tisuću kuna. U ovoj godini, Grad Klanjec je isplatio financijsku pomoć za 23 novorođene bebe. U drugoj polovici 2018. godine rođeno je osmero mališana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba