Božićni ugođaj širi se omiljenim centrom shoppinga i zabave

Čarolija Adventa i Late Night Shopping u Westgateu

Objavljeno: 07.12.2018. zagorjeinternational

Čarolija Adventa stigla je u Westgate Shopping City i prekrasan božićni ambijent širi se omiljenim centrom shoppinga i zabave! Bajkovite božićne dekoracije unutar i oko centra, odlična ponuda hrane i pića u Božićnom selu te u samom centru učinit će ove godine adventsko vrijeme nezaboravnim i posebnim za sve posjetitelje. Čarolija Božića u Šumi Djeda Božićnjaka uz sve omiljene likove najmlađima će probuditi maštu i omiljeni dio godine pretvoriti u pravu čaroliju! Snjegovići, sobovi, saonice i pravi Djed Božićnjak dočekivat će najmlađe u centru i pružati im nezaboravne trenutke. Pjesma, ples, veselje i radost širi se iz svih kutaka Westgatea i posebnost adventske čarolije u Westgateu je što će je osjetiti baš svatko tko posjeti omiljeni centar! Veliki Božićni sajam domaćih delicija i dekoracija unosi toplinu i širi odlične poznate blagdanske mirise koje u svakome bude božićni duh.

Odličan shopping i blagdanske delicije

Čarolija Adventa u Westgate Shopping Cityju izmamit će osmjehe na sva lica i ugrijati sva velika i mala srca! Blagdanska čarolija započela je božićnim sajmom i uz odličnu ponudu gastro ponudu, a u subotu najmlađe u Westgateu očekuju vilenjaci i Grinč i super kreativne radionice.

Cijelu subotu posjetitelji će uživati u super ritmovima plesnih centara, a od 17 sati potpuno će zavladati akustični blagdanski ugođaj uz koncert benda Only Friends & Family! U nedjelju će mališane od 16 sati uveseljavati vilenjačke mudrolije, a svi će uživati u odličnom božićnom partyju uz Borisa Rogoznicu od 17 sati! I naravno, cijeli vikend posjetitelji Westgatea mogu shoppingirati uz odlične popuste u trgovinama poznatih brendova na Late Night Shoppingu!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter