PRIGODNO UZ ROĐENDAN HRVATSKOG KNJIŽEVNIKA ANTE KOVAČIĆA

Uz pjesmu, ples i veselje, zlatarska Osnovna škola proslavila svoj dan

Objavljeno: 08.06.2018. zagorjeinternational

Osnovna škola Zlatar je u srijedu, na rođendan hrvatskog književnika Ante Kovačića, čije ime nosi, obilježila svoj Dan. Održana je prigodna priredba, koju je otvorio školski zbor, pod vodstvom učiteljice Patricije Hitrec. Nastupile su i zlatarske mažoretkinje, a Folklorni ansambl “Cvrgudan”, pod vodstvom učiteljice Anite Petanjek-Macan, izveo je plesove iz Slavonije, uz pratnju školskog tamburaškog orkestra.

Najbolji 5.a

Ravnatelj škole Marijan Posarić učenicima generacije proglasio je Niku Grzelja iz 8.a i Blaža Stužića iz 8.b, a najboljim razredom 5.a, razrednice Nataše Sovec. Sa zamjenikom gradonačelnice Stankom Majdakom i svojom zamjenicom Blankom Sviben, ravnatelj je uručio priznanja škole i Grada Zlatara najuspješnijim učenicima. Zlatarski osnovci su ove godine na županijskim natjecanjima sudjelovali iz deset predmeta, zatim na tri županijske smotre, te su se plasirali na čak pet državnih natjecanja i smotri.

Uručene zahvalnice

Ravnatelj je spomenuo i najvažnije projekte koji su obilježili proteklih godinu dana, a svim učenicima, učiteljima, stručnim suradnicima, administrativnom i pomoćnom osoblju škole, ali i brojnim roditeljima te predstavnicima lokalne zajednice, čestitao je Dan škole i uručio zahvalnice svima koji su u ovoj školskoj godini pridonijeli radu škole. Proslavi Dana zlatarske OŠ pridružili su se i neki od bivših djelatnika, a na kraju su svi zajedno otpjevali pjesmu “Oko jedne hiže”, u pratnji školskog tamburaškog orkestra.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba