BESPLATNA KONTROLA DIOPTRIJE, VOGUE I GUESS OKVIRI, ZEISS LEĆE VRHUNSKE KVALITETE – OPTIKA “BABIĆ” IMA CJELOVITI PRISTUP RJEŠAVANJU SVIH VAŠIH PROBLEMA

UŠTEDA I DO TISUĆU KUNA: Nikada nije bilo bolje vrijeme da si osigurate savršen vid!

Objavljeno: 27.04.2018. zagorjeinternational

Optika “Babić” dio je obiteljske tradicije utemeljene 1967. godine. Ključ dugogodišnjeg uspjeha je profesionalna briga za svakog kupca, ali i kvaliteta proizvoda, individualan pristup te stručnost i ljubaznost osoblja, što kupci prepoznaju već 50 godina i čemu se zadovoljni vraćaju. Kako bi svim pacijentima i kupcima pružili potpunu uslugu, Optika “Babić” pruža cjeloviti pristup rješavanju problema s vidom: stručno savjetovanje i besplatnu kontrolu dioptrije, kvalitetnu i brzu izradu naočala, veliki izbor okvira te stručnu pomoć pri odabiru, popravke svih vrsta naočala, kontaktne leće i otopine i veliki izbor sunčanih naočala renomiranih dizajnera.
Svoje kupce Optika “Babić” sada je odlučila nagraditi posebnim popustima na kupnju kompletnih dioptrijskih naočala, okvira i otopina za leće.
Za kupnju kompletnih dioptrijskih naočala uz Zeiss naočalne leće sada možete ostvariti popust od 200 kuna. Po akcijskoj cijeni od 1850 kuna nude se okviri iz odabrane kolekcije Ambasador i progresivne naočalne leće 1,5 hmc+. Sferoflex i Arnette okvir s 1,5 hmc lećama, sada ćete platiti samo 790 kuna, što je ušteda od gotovo 300 kuna.
Tu su i Vogue i Guess okviri, koje sada možete kupiti za samo 850 kuna, pri čemu ćete uštedjeti 300 kuna, dok bilo koji okvir iz odabrane kolekcije Revin Ambasador, Riders ili Mara & Dona i leća 1,5 hmc, sada stoji samo 490 kuna. Naočale na bušenje i leća 1,6 hmc u Optici “Babić” snižene su s 1490 na 1190 kuna, a možete ostvariti i tisuću kuna popusta na individualne progresivne naočale (okvir + leće). Dvije Bausch ili Zeiss otopine za meke kontaktne leće dostupne su po cijeni od 100 kuna.
Za sve ostale opcije postoje i mogućnosti nadoplate za kvalitetnije leće ili neke druge, ovisno o dioptriji.
Isto tako, svi kupci koji kupe kompletne dioptrijske naočale u poslovnici u Zaboku u iznosu preko 1200 kuna, dobivaju gratis pizzu, dok će oni koji kupe kompletne dioptrijske naočale u iznosu većem od 500 kuna, biti nagrađeni kavom po izboru.

Požurite i već danas iskoristite ovu jedinstvenu priliku u Optici “Babić”, u poslovnicama u Krapini (Magistratska 5), Zaboku (Josipa Broza Tita 2, novi autobusni kolodvor), Osijeku i Valpovu.

Sve dodatne informacije potražite na www.facebook.com/optikababic ili pošaljite upit na [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba