RJEŠAVANJE KONKRETNIH PROBLEMA UZ POTICANJE NA SURADNJU, KREATIVNOST I ZAJEDNIČKO DJELOVANJE

Kumrovec, Radoboj i Zabok odabrani za provođenje programa “Aktivni u zajednici”

Objavljeno: 08.03.2018. JJ

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva započela je s provedbom programa “Aktivni u zajednici”, u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Program će se provoditi na području pet županija: Istarske, Primorsko – goranske, Karlovačke, Sisačko – moslavačke i Krapinsko – zagorske.
U Krapinsko – zagorskoj županiji Zaklada organizira predstavljanje programa “Aktivni u zajednici” na tri lokacije – u utorak, 13. ožujka, od 14.30 sati u općinskoj vijećnici u Kumrovcu, istog dana u 18 sati u Centru za prirodu Zagorje u Radoboju te u srijedu, 14. ožujka u 14 sati u Gradskoj galeriji u Zaboku.
Kumrovec, Radoboj i Zabok su temeljem javnog poziva odabrani za provedbu programa “Aktivni u zajednici”, s ciljem povećanja društvenog kapitala. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice, žele se riješiti konkretni problemi koje su sami sudionici istaknuli kao prioritete te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba