HUMANITARNE AKCIJE GRADSKOG DRUŠTVA CRVENOG KRIŽA ZABOK

U Zaboku i Bedekovčini prikupljali obuću, odjeću, hranu i igračke za potrebite, raspodjela robe u četvrtak, 25. siječnja

Objavljeno: 15.01.2018. JJ

Tijekom prosinca prošle godine, učenici i profesori Srednje škole Zabok prikupljali su odjeću, obuću, hranu, igračke te higijenske potrepštine za potrebite sugrađane. Prikupljena dobra donirana su Gradskom društvu Crvenog križa Zabok, koje je na sebe preuzelo distribuciju prikupljenih dobara u predblagdansko vrijeme.

Učenici na terenu

– Zahvaljujemo svim učenicima i njihovim profesorima na osmišljavanju i provođenju akcije “Prosinački darovi za sve” te predlažemo da nakon iduće akcije prikupljanja dobara, u njihovoj raspodjeli sudjeluju i sami učenici, da obiđu teren s našim djelatnicima i sami uruče prikupljene donacije samim korisnicima na njihovom kućnom pragu – poručuju iz zabočkog Gradskog društva Crvenog križa.
Humanitarna akcija prikupljanja odjeće za obitelji i pojedince slabijeg imovinskog statusa organizirana je tijekom prosinca i u Osnovnoj školi Bedekovčina.

Malo djelo dobrote

– U akciju su se uključili učenici, roditelji i djelatnici škole, kojima zahvaljujemo, a jedan od ciljeva akcije bio je da se svi podsjete kako se samo jednim malim djelom dobrote i ljubavi može nekome puno pomoći. U vrijeme Adventa te božićnih i novogodišnjih blagdana, sudionici akcije su ukazali na važnost vrijednosti zajedništva, ljubavi i solidamosti u našim životima – kažu u GDCK-u Zabok. Prikupljena odjeća bit će raspodijeljena u četvrtak 25. siječnja 2018. godine, od 8 do 12 sati, u skladištu Gradskog društva Crvenog križa, u zabočkoj Ulici Stjepana Radića 38.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba