Udruga Petrože – Krušljevo Selo održala drugu redovnu Skupštinu na kojoj je usvojen program rada za 2018. godini

“Godinu završavamo pozitivno te u tom duhu i želji nastavljamo s aktivnostima, događanjima te donacijama i u novoj radnoj godini”

Objavljeno: 28.12.2017. AB

Udruga Petrože – Krušljevo Selo održala je drugu redovnu Skupštinu, na kojoj je uz prisustvo 19 članova udruge predano skraćeno izvješće za 2017. te financijski plan i program rada za 2018. godinu, što je jednoglasno prihvaćeno.
Udruga je tako u ovoj godini organizirala više lokalno – tradicijskih manifestacija, kao što su Blaževo, Petrovo, Roštiljada pri Mrzljakima, 10. jubilarna Oro – nada te mnoge kreativne radionice za djecu i mlade. Obilježili su i ekološke Svjetske dane šuma i voda, Planeta Zemlje, bioraznolikosti kroz ekološke akcije, a godinu su započeli ovu s novim projektom “A kaj Štrumfaš?!”, koji sufinancira Krapinsko-zagorska županija.
– Projekt i program provodimo s mladima i djecom kroz točke lokalnog i županijskog programa za mlade. Program udruge je aktivan i provodi se u skladu s financijskim mogućnostima, a ponajviše se izvodi uz volonterski rad i odricanje članova udruge. Financijski kraj godine završavamo pozitivno te u tom duhu i želji nastavljamo s novim aktivnostima, događanjima i donacijama i u novoj radnoj godini i s našim stalnim partnerima i prijateljima udruge – rekao je Darko Krušelj iz udruge Petrože – Krušljevo Selo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba