U ORGANIZACIJI SAVJETODAVNE SLUŽBE

Počele su prijave za prvi Eko sajam u Bedekovčini, koji će se održati 1. i 2. prosinca

Objavljeno: 10.11.2017. JJ

Počele su prijave za prvi Eko sajam u Bedekovčini, prodajnu izložbu proizvoda iz ekološkog uzgoja, koja će se održati 1. i 2. prosinca u sportskoj dvorani, u organizaciji Savjetodavne službe.
Svijest potrošača o važnosti ekološke poljoprivrede i konzumaciji ekoloških proizvoda iz dana u dan je u porastu, ali distribucija do krajnjih korisnika, odnosno plasman i prodaja takvih proizvoda, još uvijek je jedan problema za eko – proizvođače. Kako bi dobili priliku da predstave i prodaju svoje proizvode te uspostave kontakte s potencijalnim kupcima ili budućim partnerima, Savjetodavna služba organizira ovaj sajam, u sklopu kojeg će biti održana i konferencija o ekološkoj poljoprivredi, na kojoj će sudjelovati međunarodni predavači, a sve će biti popraćeno kulturno – umjetničkim programom.
Iz Savjetodavne službe je stoga upućen poziv certificiranim ekološkim poljoprivrednim proizvođačima koji žele izlagati na Sajmu, da se prijave. Organizatori osiguravaju besplatni prostor, broj mjesta je ograničen, a prijaviti se treba do 20. studenoga, na adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba