SPONZORIRANI ČLANAK

“Hot Devil Sexy Shop” – od šaljivog asortimana do proizvoda za odvažne i maštovite

Objavljeno: 14.12.2016. zagorjeinternational

Simpatičan gift shop zvučnog imena “Hot Devil Sexy Shop” nalazi se na adresi Matije Gupca 67, Zabok. Radi se o trgovini koja nudi šaljivi asortiman prikladan za rođendanske poklone, djevojačke i momačke večeri i sl. Također, u ponudi su različite vrste proizvoda za one odvažne, maštovite i sklone eksperimentiranju – seksualna pomagala za žene, muškarce i parove, fetiš asortiman, ljubavni dodaci te seksi odjeća i obuća. U tijeku je posebna božićna ponuda – seksi ženske božićne haljinice.

U “Hot Devil Sexy Shopu” po povoljnoj cijeni možete pronaći pomagala švedskog dizajnerskog brenda LELO, a u planu je obogaćivanje ponude kožnog asortimana.

Sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici http://hotdevil.com.hr/, na kojoj se nalazi katalog proizvoda, a postoji i mogućnost online naručivanja.

Diskrecija je kupcima zajamčena, a “Hot Devil Sexy Shop” možete kontaktirati putem telefona, na broj: 097 901 11 71, e – mail adrese: [email protected] ili facebook stranice.

U tijeku je posebna blagdanska ponuda – seksi božićne haljinice za djevojke i žene. Dođite u gift shop i kupite jedinstven poklon koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba