Velika Gospa i Dan općine Tuhelj

Bogati program započinje u subotu sajmenim danom, nastavlja se u nedjelju sportskim programom, a u ponedjeljak gostuju Drele i Vid Balog

Objavljeno: 02.08.2016. mladenmandic

Uz Dan općine Tuhelj i blagdan Velike Gospe, višednevni program započinje već ove subote u 17 sati na prostoru ispred zgrade DVD-a, tradicionalnim sajmenim danom na kojem će se predstaviti udruge i OPG-ovi tuheljskog kraja. Organizatori Sajma su Općina i Turistička zajednica općine Tuhelj.

Igre za velike i male

U nedjelju se program nastavlja Danom za velike i male. Već u 8 sati na parkiralištu školske sportske dvorane je okupljanje za biciklijadu, a od 18 sati na igralištu OŠ održat će se dječji malonogometni turnir, uz razne igre za velike i male, te pečenje kukuruza. Organizatori su Društvo Naša djeca Tuhelj i Športsko društvo Tuhelj.

Kazališna komedija

U ponedjeljak u 20 sati u sportskoj dvorani OŠ u Tuhlju, od 20 sati održat će se kazališna komedija “Pozdravi iz Remetinca”, u kojoj nastupaju Davor Dretar Drele i Vid Balog. Ulaz na predstavu je slobodan. Utorak je rezerviran za Večer kulture. U prostorima OŠ Tuhelj nastupit će pjesnici, a bit će održana izložba slika i rukotvorina. Organizator je Ivo Šućur, Udruga umjetnika s područja općine Tuhelj i Matica umirovljenika općine Tuhelj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba