Plod dugogodišnje suradnje

Muzej “Staro selo” Kumrovec u Sloveniji se predstavio izložbom “Tradicijska arhitektura Hrvatskog zagorja”

Objavljeno: 24.06.2016. Jelena Jazbec

U sklopu manifestacije “Poletna muzejska noč”, koja se održala na prostoru “Muzeja na prostem” u Rogatecu, Muzej “Staro selo” Kumrovec predstavio se izložbom “Tradicijska arhitektura Hrvatskog zagorja”. Autorice izložbe su Branka Šprem – Lovrić i Tatjana Brlek, a ovo gostovanje je rezultat višegodišnje međumuzejske razmjene između Muzeja Hrvatskog zagorja – Muzeja “Staro selo” Kumrovec i “Muzeja na prostem” Rogatec.
Izložba je postavljena u Dvorcu Strmol, a u dvorištu je održan prigodan kulturno -umjetnički program u kojem su nastupile skupine iz Hrvatske i Slovenije.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba