Nagrade za izvrsnost

Petero učenika i jedan student iz Zagorja dobili “Oskare znanja”

Objavljeno: 17.06.2016. mladenmandic

“Oskare znanja” ove je godine dobilo petero učenika i jedan student iz Zagorja. Priznanja dodjeljuje Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te Agencija za odgoj i obrazovanje učenicima koji su na državnim natjecanjima osvojili prvo mjesto i učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima.

Martin Bajzek, student iz Zlatara, lani učenik četvrtog razreda Srednje škole Zlatar, priznanje je dobio za osvojenu brončanu medalju na 44. međunarodnoj Olimpijadi iz fizike održanoj u Mumbaiju s mentorom Filipom Torićem, Robert Sviben, učenik trećeg razreda Srednje škole Zlatar za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz hrvatskog jezika, s mentoricom Ljerkom Gajski – Markulin.

Damjan Milaković, učenik 8. razreda OŠ Ljudevita Gaja dobio je Oskara za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz njemačkog jezika, s mentoricom Mirjanom Klobučar, Maja Profeta, učenica petog razreda OŠ Sv. Križ Začretje, za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture, kategorija maketarstvo i modelarstvo, s mentoricom Boženom Belanović, Stjepan Horvat, učenik Srednje škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, koji je osvojio prvo mjesto i prvu nagradu na 54. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, solist, harmonika E kategorija, s mentoricom Nadom Bilić i Kristina Tuškan učenica Osnovne glazbene škole pri OŠ KŠ Gjalski iz Zaboka, koja je osvojila prvo mjesto na 54. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, solist truba, III. kategorija, s mentorom Markom Bobičancom.  Eva Novak, učenica prvog razreda likovne umjetnosti i dizajna iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, osvojila je dvije prve nagrade zlatnog sjaja – prvu generacijsku nagradu (1. razred) te za rad u radionici na Državnom natjecanju na temu poticaj. Učenici je bila mentorica profesorica Carmen Bačura Potočić.

Povodom dobivanja “Oskara znanja”, župan Željko Kolar uputio je svim laureatima najiskrenije čestitke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba