Veliki uspjeh

Filip Sviben iz Zlatara dobitnik dviju Rektorovih nagrada

Objavljeno: 16.06.2016. Jelena Jazbec

Filip Sviben iz Zlatara, student pete godine psihologije na Hrvatskim studijima, na svečanoj dodjeli u petak na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu primit će dvije Rektorove nagrade za akademsku godinu 2015./2016. Nagrađen je za svoj rad “Varanje učenika u srednjim školama”, koji je izradio uz suautore Sašu Preradovića i Darija Vlahovića. No, osim u kategoriji “Nagrada za timski znanstveni i umjetnički rad u području društvenih znanosti”, primit će još jednu nagradu u kategoriji “Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici, područje humanističkih znanosti”, za stručni skup “Psihologija u praksi”, na kojem je sudjelovalo tridesetak autora, a Sviben je bio voditelj projekta.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba