Zagorski SDP

Podrška Milanoviću za predsjednika i Hajdaš Dončiću za potpredsjednika SDP-a, Željko Kolar šef stožera kampanje za Zagorje

Objavljeno: 05.02.2016. mladenmandic

 

Koordinacija predsjednika i predsjednica zagorskih općinskih i gradskih organizacija SDP-a s predsjednikom SDP-a Krapinsko – zagorske županije Sinišom Hajdaš Dončićem koja je održana jučer, dala je podršku Zoranu Milanoviću u kandidaturi za još jedan mandat na čelu SDP-a, kao i podršku županijskom predsjedniku Siniši Hajdašu Dončiću u kandidaturi za potpredsjednika SDP-a Hrvatske.

 

Lokalni čelnici, točnije njih 31 koliko ih broji Krapinsko – zagorska organizacija, jedinstveno su nastupili u ocjeni da budućnost SDP-a ovisi o predstojećim unutarstranačkim izborima, a da je upravo Zoran Milanović osoba koja može svojim znanjem, iskustvom i vrijednostima uspješno odgovoriti na trend radikalizacije hrvatske političke scene.

Rast nije slučajan

– Gospodarski rast i smanjenje javnog duga nije slučajni događaj već je prirodni slijed mjera i politike koju je odlučno provodila Vlada Zorana Milanovića. Politikom ravnomjernog razvoja Hrvatske, Vlada Zorana Milanovića prepoznala je i višegodišnje zanemarivanje Krapinsko – zagorske županije od strane središnje vlasti te je tu nepravdu konačno ispravila infrastrukturnim i drugim projektima koji su od vitalne važnosti za stanovnike Krapinsko – zagorske županije – piše u priopćenju zagorskog SDP-a.
Na koordinaciji je donesena odluka o imenovanju Željka Kolara, člana predsjedništva županijske organizacije i krapinsko – zagorskog župana, šefom stožera kampanje Zorana Milanovića u Krapinsko – zagorskoj županiji. Članovi koordinacije naglasili su kako uvažavaju i kandidature preostalih dvoje predsjedničkih kandidata, Zlatka Komadine i Duška Polovine Lunga te ih pozivaju da im se obrate, ukoliko to žele, da im se organizira sakupljanje potpisa podrške i predstavljanje među krapinsko – zagorskim članovima i članicama.

Jedan član – jedan glas

– Postavljanje standarda i noviteta unutarstranačke demokracije, s izborima “jedan član -jedan glas” omogućuje demokraciju u pravom smislu riječi i odlika je koja krasi SDP. Naše socijaldemokratske vrijednosti putokaz su našem političkom djelovanju, pa tako i u ovim unutarstranačkim izborima stoga se zalažemo, potičemo i pozivamo sve kandidate na javne debate, sučeljavanja, razgovore o programu razvoja i unapređenja stranke zbog što veće transparentnosti izbornog procesa – rekao je Željko Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba