ULJEPŠALI IM BOŽIĆ

Zagorski HDZ darivao obitelji teškog socijalnog statusa

Objavljeno: 24.12.2015. zagorjeinternational

HDZ Krapinsko – zagorske županije pokazao je svoju humanu stranu u ovo predblagdansko vrijeme, darivajući obitelji teškog socijalnog statusa diljem Krapinsko – zagorske županije. Na taj način pružena je mala pomoć desetak obitelji na području Huma na Sutli, Zaboka, Hrašćine, Đurmanca i Gornje Stubice.
Poklon pakete obiteljima predao je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a KZŽ i saborski zastupnik, Žarko Tušek, koji je naglasio kako moramo nastojati biti što solidarniji prema onima koji nažalost nemaju.
– Simboličnim darovima, posebno za najmlađe, razveselili smo nekoliko obitelji u našem kraju, ali ponudili smo, ne samo simbolično, sebe i sve ono za što se zalaže HDZ. Odgovornost prema svemu i svakome, zajedništvo i razumijevanje, vjeru u ljude. Ne samo vjeru u druge, nego vjeru u sebe same, da smo ipak prije svega ljudi i isti pred Bogom, bez obzira na materijalne razlike, rekao je Tušek, čestitajući svima Božić.
Uz čelnika zagorskog HDZ-a, prilikom podjele paketa prisutni su bili predsjednici općinskih i gradskih organizacija stranke u spomenutim sredinama te predstavnici Mladeži HDZ-a Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba