U Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice održan okrugli stol pod nazivom “Dijeljenjem iskustava, upoznajmo autizam – što kada izostane govor“

“Roditelji međusobnim dijeljenjem iskustava šire vidike te uče kako se nositi s teškoćama koje poremećaj donosi”

Objavljeno: 13.12.2018. IB

Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice organizirao je drugi puta zaredom okrugli stol pod nazivom “Dijeljenjem iskustava, upoznajmo autizam – što kada izostane govor“, namijenjen roditeljima djece iz spektra autizma Krapinsko – zagorske županije. Predavanje i savjetovanje vodile su djelatnice Centra, Zvjezdana Novina Repovečki i Tihana Bešenić.
– Kako je odaziv roditelja bio iznimno dobar, sretni smo i zadovoljni što su roditelji prepoznali potrebu za održavanjem takvih i sličnih aktivnosti te smo ponosni što su roditelji svojim sudjelovanjem i aktivnom raspravom, doprinijeli širenju svijesti o poremećaju iz spektra autizma, a međusobnim dijeljenjem iskustava pomogli drugim roditeljima u širenju vidika, kako se nositi s teškoćama koje sam poremećaj donosi, te kako unaprijediti kvalitetu života obitelji. Naša misija je održavanjem ovakvih i sličnih aktivnosti educirati i savjetovati roditelje, a vizija je pružati im potporu i savjetovanje kroz grupe potpore. Nadamo se da će nam roditelji i dalje biti potpora i partneri u svemu tome – ističu iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba