ODRŽANA ZAVRŠNICA PROJEKTA “ZDRAVO!”, U KOJOJ SU SUDJELOVALI UČENICI IZ KRAPINSKO – ZAGORSKE I VARAŽDINSKE ŽUPANIJE TE GRADA ZAGREBA

Srednjoškolci promovirali bezalkoholna pića i poticali zdrave navike kod svojih vršnjaka

Objavljeno: 23.05.2018. JJ

U Srednjoj školi Krapina je održana završna manifestacija projekta “Zdravo!”, u kojem ove godine sudjeluje 21 škola iz Krapinsko – zagorske i Varaždinske županije te Grada Zagreba. Svrha projekta “Zdravo!” je promocija bezalkoholnih pića te poticanje zdravih životnih navika u mladenačkoj i u odrasloj dobi.

Čestitke učenicima

Aktivnosti su namijenjene mladima srednjoškolske dobi, ali i njihovim roditeljima, uz suradnju s institucijama i drugim preventivnim zaštitnim faktorima u zajednici.
Završnoj konferenciji prisustvovala je zamjenica krapinsko – zagorskog župana za društvene djelatnosti Jasna Petek, koja je pozdravila sve prisutne te im čestitala na provedenim aktivnostima u ovogodišnjem projektu.

Sedam škola

S područja Krapinsko-zagorske županije sudjelovale su: Srednja škola Krapina, Gimnazija A. G. Matoša Zabok, Srednja škola Bedekovčina, Srednja škola Zabok, Srednja škola Konjščina, Srednja škola Oroslavje i Srednja škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba