Održan sastanak projektnog tima za projekt Poslovno – tehnološkog inkubatora u Krapini, vrijedan gotovo 30 milijuna kuna

SLJEDEĆI KORAK: Usporedno s aktivnostima u postupku javne nabave za radove na inkubatoru, pripremat će se dokumentacija za nabavu njihovog stručnog nadzora

Objavljeno: 16.02.2018. Alen Brodar

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije u četvrtak je održan sastanak projektnog tima za projekt Poslovno – tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije.
Naime, kako je u prosincu prošle godine izrađen izvedbeni projekt za izgradnju inkubatora u Krapini, tijekom siječnja 2018. godine se intenzivno radilo na pripremi dokumentacije o nabavi za radove na izgradnji objekta.

Provedeno savjetovanje

Provedeno je prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima o pripremljenoj dokumentaciji o nabavi, sukladno obvezama Zakona o javnoj nabavi, a sljedeća faza projekta je provedba prethodne provjere dokumentacije pri Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije. Spomenute aktivnosti i planovi za naredno razdoblje bile su tema sastanka projektnog tima na kojemu je, između ostalog, dogovoreno kako će se usporedno s aktivnostima u postupku javne nabave za radove pripremati i dokumentacija za nabavu stručnog nadzora nad radovima. Nakon provedene prethodne provjere dokumentacije o nabavi za radove, pokreće se postupak javne nabave.
Podsjećamo, projekt Poslovno-tehnološki inkubator ukupne vrijednosti 29.623.436,17 kuna sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Fonda za regionalni razvoj u trajanju od 30 mjeseci.

Integrirani sustav

Projekt podrazumijeva uspostavu integriranog sustava (središta stručne, savjetodavne i mentorske pomoći) za potporu rasta i razvoja poduzetništva, potencijalnih i postojećih poduzetnika. Projekt će rezultirati izgradnjom objekta Poslovno – tehnološkog inkubatora Krapinsko – zagorske županije s 13 inkubacijskih prostora, višenamjenskom dvoranom te edukacijsko – tehnološkim prostorom i inovativnim laboratorijem, ali i razvojem virtualnog inkubatora kao virtualne poduzetničke mreže.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba