NEVJEROJATNA SNIMKA IZ GALOVCA ZAČRETSKOG: PRETJECAO PREKO PUNE CRTE I ZA DLAKU IZBJEGAO SUDAR SA SANITETOM KOJI JE DOLAZIO IZ SUPROTNOG SMJERA

Nakon objave videa na Facebooku, prometna policija krenula u potragu za vozačem Golfa

Objavljeno: 12.01.2018. zagorjeinternational

Revoltirani vozač Dubravko Borovečki Dudy na Facebook stranicu Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija poslao je nevjerojatnu snimka poteza vozača Golfa snimljenog auto kamerom.

– Zahvaljujem osobi M. Š. u Golfu 7 KR… – CJ što mi prošli tjedan nije ubio ženu i djecu u Galovcu Začretskom. Ako se već želiš ubiti, učini to tamo gdje nema ostalih sudionika u prometu, pogotovo djece! – napisao je Borovečki u svojoj objavi, a kako je za portal Klikaj.hr potvrdio glasnogovornik Policijske uprave krapinsko – zagorske Zoran Lončar, prometna policija je vidjela snimku i u potrazi je za vozačem Golfa.
Iako će teško utvrditi točnu brzinu kojom je pretjecao i umalo izazvao sudar, jasno je da je to učinio preko pune crte. Prijeti mu kazna od nekoliko tisuća kuna i nekoliko mjeseci bez vozačke dozvole do kazne zatvora, ako se utvrdi da je pretjecao kolonu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba