JEDAN OD NAJPOŽELJNIJIH FAKULTETA UPISUJE STUDENTE I NA JESENSKOM UPISNOM ROKU

Još ima mjesta na studiju za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu

Objavljeno: 05.09.2017. JJ

Jedan od najpoželjnijih hrvatskih fakulteta, Kineziološki fakultet u Zagrebu, u jesenskom roku upisuje nove studente na preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera. Studenti preddiplomskog studija tim obrazovanim programom stječu znanja i vještine za kreiranje planova i programa trenažnih procesa, sportsku rekreaciju, kondicijsku pripremu sportaša i fitnes, kao i upravljanje kadrovskim, financijskim i prostornim resursima važnim za uspješno stručno djelovanje.

Najsloženiji poslovi

Studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija stječu kompetencije za izvođenje najsloženijih stručnih i upravljačkih poslova u sportu u vladinim tijelima za sport, kao i u nacionalnim, županijskim, gradskim i općinskim zajednicama i savezima za sport. Studijski centar za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u Zagrebu ove godine proširio je broj zanimljivih studijskih usmjerenja, pa tako budući studenti mogu izabrati: akrobatski rock and roll, atletiku, badminton, bejzbol, biciklizam, biljar, boks, dizanje utega, hokej na travi, hrvanje, jedrenje, judo, kajakaštvo, karate, kick boxing, klizanje, konjički sport, košarku, kuglanje, mačevanje, nogomet, odbojku, pikado, ples, plivanje, rukomet, skijanje, sportsku gimnastiku, stolni tenis, streličarstvo, streljaštvo, taekwondo, tenis, triatlon, vaterpolo ili veslanje.

Elektroničke prijave

Prijave se vrše elektronički, putem stranice www.postani-student.hr te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučenom pošiljkom na Kineziološki fakultet, u vremenu od 1. do 6. rujna za preddiplomski stručni studij, te u vremenu od 11. do 15. rujna za specijalistički diplomski stručni studij. Razredbeni postupak za preddiplomski stručni studij održava se 9. rujna, a sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici fakulteta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba