SVJETSKI DAN SOCIJALNOG RADA

U sklopu Dana otvorenih vrata, zainteresirani građani upoznali se s radom Centra za socijalnu skrb Zlatar Bistrica

Objavljeno: 26.03.2017. zagorjeinternational

Centar za socijalnu skrb Zlatar Bistrica, povodom Svjetskog dana socijalnog rada, organizirao je u utorak Dan otvorenih vrata, tijekom kojeg su korisnici, suradnici i kolege imali prilike detaljnije se upoznati s radom Centra za socijalnu skrb, izraziti svoja očekivanja, zapažanja, prijedloge i dobiti savjet za rješavanje konkretnih problema. Tema ovogodišnjeg Svjetskog dana socijalnog rada bila je “Promicanje održivog razvoja i zdravih zajednica”. Zdrava zajednica je zajednica u kojoj se poštuje različitost, gdje postoji potreba za dijalogom i dogovorom, koja zadovoljava potrebe bez ugrožavanja budućih generacija. Za zdravu zajednicu, jedan od važnih čimbenika je i socijalni rad. Socijalni rad je struka koja promiče ljudska prava, uvažava različitosti, suočava se sa svim društvenim mogućnostima, i pomaže ljudima u prevladavanju socijalnih problema u kojima se nalaze. Pozivu su se odazvali mnogi gosti, među njima i učenici drugog razreda Srednje škole Zlatar, smjer upravni referent, s razrednicom Ivankom Ferišak, načelnici općine Zlatar Bistrica i Mače, Žarko Miholić i Stjepan Sokolić, predstavnici vrtića, Crvenog križa, policije te predstavnici drugih ustanova, kao i građani. Svi zainteresirani mogli su dobiti letke koje je izradio Centar, a tiču se prava iz sustava socijalne skrbi, razvoda braka, posvojenja, skrbništva, smještaja i drugo.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter