Davor Bernardić u Zlataru

“Jasenka Auguštan – Pentek jedina je žena iz SDP-a koja na sjeveru Hrvatske ulazi u utrku za gradonačelnički mandat”

Objavljeno: 18.02.2017. mladenmandic

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić sinoć je posjetio Gradsku organizaciju SDP-a Zlatara. Na druženju u Zlataru iskazao je punu podršku tamošnjoj predsjednici stranke Jasenki Auguštan Pentek, kao kandidatkinji za zlatarsku gradonačelnicu.

– Jasenka Auguštan Pentek je jedina SDP – ovka koja na sjeveru Hrvatske ulazi u utrku za gradonačelničko mjesto i to pod sloganom “Za još ljepši Zlatar”. Sadašnji gradonačelnik Zlatara Stanko Majdak i njegova zamjenica Jasenka Auguštan Pentek, u svojemu četverogodišnjem mandatu pokrenuli su velike komunalne projekte te financijski potpuno konsolidirali nekad posrnuli Zlatar. U svibnju će se boriti za novi mandat, kako bi dovršili započeto i to ponovno u istom sastavu, jer se to pokazalo kao dobitna kombinacija mladosti i iskustva, jedino što će sad zamijenili pozicije – rekao je Bernardić.

Na večeri, na kojoj je bio i saborski zastupnik i predsjednik zagorskog SDP – a Siniša Hajdaš Dončić, za 14 novih članova zlatarskog SDP -a uručene su članske iskaznice. Nova kandidatkinja za gradonačelnicu Jasenka Auguštan Pentek je naglasila da je SDP u Zlataru sada prvi put u svojoj povijesti dobio šansu da ima gradonačelnicu iz svojih redova, što je i svojevrsni dokaz da je stranka preuzela politički primat u Gradu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba