Pozadina priče jednako je stravična

HOROR U POLJSKOJ: U podrumu kuće pronađene tri mrtve bebe

Objavljeno: 19.09.2023. zagorjeinternational

Strava na sjeveru Poljske u malom mjestu Czerniki. Prošlog tjedna su u podrumu kuće u sjevernoj Poljskoj pronađene tri mrtve bebe, a kako se doznaje, Poljaci Pjotr Gierasik (54) i njegova kći Paulina (20) optuženi su za incest te da su dobili dvoje djece koje su ubili. Tužitelj sumnjaju da je drugu kćer Pjotr silovao te s njom dobio također jedno dijete, koje je ubio nakon rođenja, prenosi 24sata.

Susjedi tvrde da su čuli kćer kako je zapomagala i vrištala dok je imala spolne odnose s ocem.

Obitelj je posjetila socijalna služba nakon što je Paulinina prijateljica prijavila da je rodila dijete za koje nikome nije rekla. Ostaci dviju mrtvih beba pronađeni su u plastičnim vrećama u petak, a jedno je tijelo otkriveno u subotu.

– Često smo ga čuli kako viče na djecu. Njegovo verbalno zlostavljanje bilo je šokantno. Ponekad bismo čuli neku od djevojaka kako vrišti. Ljudi sada govore da je s njima šetao. Možda i je, ali cijelo je selo znalo da se takvo nešto događa. Prije desetak godina policiji je prijavljeno da je spavao s jednom od svojih kćeri, ali policija nije pronašla nikakve konkretne dokaze. Starija kći, za koju smo sumnjali da je spavao s njom, bila je toliko uplašena da je odbila bilo što reći – rekla je jedna susjeda za poljske medije te dodala da su ga se svi bojali. 

Nalaz obdukcije se trenutno čeka, a on će pokazati od čega su djeca umrla. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba