Ovako se nagrađuje vjernosti u jednoj hrvatskoj obiteljskoj tvrtki

KAKAV GAZDA: Vjernom radniku Predragu (57) za 30. rođendan firme poklonio novu Daciu

Objavljeno: 13.09.2023. zagorjeinternational

Bore Perica, vlasnik obiteljske tvrtke BIM Perica Staklo u Zadru, povodom 30 godina osnutka odlučio je svoga vjernog radnika Predraga Gospića (57) nagraditi novim automobilom. Gospić u firmi radi od prvog dana, punih 30 godina.

Predrag Gospić sa suzama u očima primio je ključeve Dacie Sandero te zaključio da će stara Opel Corsa koja mu je vjerno služila 20 godina na otpad.  

– Osjećam se uzbuđeno, sretno, zahvalno… Ovo mi puno znači, prije svega poštovanje gazde, poštovanje moga rada… Hvala puno! Nemam riječi, presretan sam – rekao je za Zadarski.hr te zatim nadodao:

– Bilo je sretnih trenutaka, veselih trenutaka, ali i teških. Raditi se moralo, išlo se dalje, šef je ulagao u strojeve, u razvoj, a to je i mene zadržalo sve ove godine, vidio sam perspektivu u svemu tome. Uz to i pošten odnos njega prema meni, a nadam se i mene prema njemu. Radniku puno znači kad je šef pošten, kad regulira sve svoje obaveze i kad posao dođe na jednu prijateljsku, čak i familijarnu osnovu, to puno znači. Nije sve u šoldima, pa ni u plaći, nekad je važniji taj pošteni odnos nego kolika je sama plaća. A ona je uvik redovno stizala i sve je štimalo, nikad nije bilo problema. Bit ću iskren, bilo je trenutaka u ovih 30 godina kad mi je došlo i da odem. Ali prođu ti trenuci, sve se izgladi. To je normalno u poslu, nikad nije sve glatko niti je sve teško. Ali nastavili smo dalje – kazao je Gospić.

Osim Predraga, Bore Perica nagradio je za vjernost još četiri zaposlenika skupocjenim satovima: Branku Stanić, Dušku Perica i Zoricu Pavlović te Vedrana Kovačevića.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba