Ostaci pronađeni nakon što je ulovljen i rasječen

Piton od sedam metara progutao cijelu ženu: “Njen suprug je pretražio područje, ali je pronašao samo sandale, jaknu i maramu“

Objavljeno: 26.10.2022. zagorjeinternational

U Indoneziji je piton od sedam metara progutao cijelu ženu, a njezini ostaci su pronađeni nakon što je piton ulovljen i rasječen, piše NYPost, a prenosi 24 sata.

Policija je za CNN u Indoneziji rekla da je potraga pokrenuta nakon što se žrtva, identificirana kao Jahrah (54), nije vratila sa s plantaže u pokrajini Jambi u nedjelju.

– Njen suprug je pretražio područje, ali je pronašao samo ženine sandale, jaknu i maramu – rekao je šef policije, potvrdivši da se suprug sljedećeg dana vratio na isto mjesto gdje je pronašao zmiju.

Video prikazuje dobrovoljca kako pažljivo koristi granu da bi mu pribio glavu dok su ga drugi počeli udarati po natečenom području, a zatim uznemirujuća snimka pokazuje lokalne ljude koji su pitona pažljivo razrezali kako bi ju otvorili i otkrili da je progutao tijelo.

– Svi su bili zapanjeni. Ispostavilo se da je žena koju smo tražili bila u želucu zmije – rekao je jedan od očevidaca, dodavši:

– To čak nije bio ni rekord za selo, prije je uočen piton od čak preko osam metara – kazao je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba