Prijave traju do 15. svibnja

MLADI OD 15 DO 30 GODINA: Šaljite prijedloge svojih projekata – KZŽ dodjeljuje sredstva za njihovu realizaciju

Objavljeno: 02.04.2022. zagorjeinternational

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar objavio je javni poziv za prijavu prijedloga za participativni proračun za mlade za ovu godinu.

Za financiranje projekata mladih, u okviru ovog javnog poziva raspodjeljuje se ukupno 200.000 kuna, a svoje prijedloge najkasnije do 15. svibnja, mogu slati mladi od 15 do 30 godina kao pojedinci, potom kao grupe mladih, obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva, ustanove socijalne skrbi koje pružaju usluge mladima, a prijaviti se mogu i Savjeti mladih te jedinice lokalne samouprave.

Prioritetna područja u kojima će se financirati projekti su: aktivno sudjelovanje mladih u društvu, savjetovanje i informiranje te organizacija slobodnog vremena i podrška inicijativama u zajednici, kulturne i sportske aktivnosti te promicanje zdravlja i zdravih stilova života, povećanje znanja i vještina, zapošljivosti i konkurentnosti na tržištu rada, mladi u ruralnim sredinama, prevencija nasilja, očuvanje mentalnog zdravlja i psihološke dobrobiti te prevencija ovisnosti.

Najmanji iznos za financiranje projekta iznosi 2000 kuna, dok najveći iznosi 20.000 kuna.

Svi detalji ovog javnog poziva nalaze se na županijskoj web stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba