Poznati dobitnici priznanja Općine Đurmanec, koja će im se dodijeliti 23. travnja, na Dan općine, župe i škole

Nagrada za životno djelo Ivanu Škrlecu, Povelja Dragutinu Pelinu, a Plakete obrtima “Autoprijevoznik Zdravko Satler” i “Transport – Pracaić”

Objavljeno: 30.03.2022. zagorjeinternational

Vijeće općine Đurmanec donijelo je odluku o dodjeli općinskih priznanja za 2022. godinu, a izabrane je pojedince, dobitnike ovogodišnjih nagrada, odabralo općinsko Povjerenstvo za dodjelu priznanja. 

Nagradu za životno djelo Općine Đurmanec ove će godine primiti Ivan Škrlec s obzirom na to da je dosad 100 puta dobrovoljno dao krv te je svojim nesebičnim, samozatajnim i humanim djelovanjem kao dobrovoljni darivatelj krvi tijekom svog života postao svijetlim primjerom čovječnosti na ponos Đurmanca. 

Povelja će se ove godine dodijeliti Dragutinu Pelinu za njegov rad, angažman i za postignute rezultate na području vatrogastva i promicanju vrijednosti demokratskog društva, koji je svojim 40-godišnjim humanim djelovanjem, upornim i uspješnim radom pridonio promoviranju ugleda općine.

Plaketu Općine će primiti obrt “Autoprijevoznik Zdravko Satler” u vlasništvu Zdravka Saltara, koji je znatno pridonio razvoju gospodarstva i obrtništva na području općine, ali i za 30 godina rada. Isto tako, plaketu će dobiti i obrt “Transport – Pracaić”, u vlasništvu Petre Pracaić, također zbog pridonošenja razvoju gospodarstva i obrtništva na području općine, te za 30 godina postojanja. 

Priznanja će se dodijeliti na Dan općine, škole i župe, 23. travnja. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba