Nastavi li se rast broja zaraženih

I cijepljeni će se morati testirati?

Objavljeno: 19.11.2021. zagorjeinternational

Sandra Šikić, v.d. ravnateljice Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar“ za HRT-ovu emisiju “Dobro jutro, Hrvatska“ rekla je da se, s obzirom na masovnija testiranja građana, uočava sve veći broj asimptomatskih slučajeva, te kako se iz tog razloga očekuje i porast broja zaraženih, piše Poslovni.hr.

– Puno je manja vjerojatnost da cijepljene osobe šire bolest. Ako imate antitijela u sebi i kada se zarazite, niste toliko rizični za ostale – rekla je, ali i istaknula da ako brojke zaraženih budu i dalje ovako rasle, nije isključeno da će se i cijepljeni morati testirati.

– Žao mi je što se društvo toliko polariziralo na cijepljene i necijepljene. Uvjerena sam da svi imamo isti cilj, a to je da se vratimo normalnom životu, a jedini je put cijepljenje. To je najučinkovitiji alat do normalnog života – zaključila je.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba