Mladi Oroslavčan Roko Knezić obranio naslov pobjednika Medonja ljetne bowling lige

” Veseli nas Rokova dobra igra jer ga u listopadu očekuje nastup za hrvatsku reprezentaciju na Mediteranskom kupu u Parizu”

Objavljeno: 23.08.2021. zagorjeinternational

U Donjem Knegincu kraj Varaždina u nedjelju se odigrala završnica Medonja ljetne bowling lige. U kvalifikacijama koje su se održavale tijekom lipnja, srpnja i kolovoza sudjelovalo je oko 30 registriranih i neregistriranih igrača bowlinga, a Oroslavčan Roko Knezić je kvalifikacije završio na trećem mjestu. U završnicu se plasiralo osam najboljih.

U četvrtfinalu Roko Knezić iz BK Nomad Zagreb pobijedio je Denia Ljubeka iz BK Medonja Donji Kneginec s 2:0, a u polufinalu iskusnog seniora Ivana Kreša iz BK Medonja također s 2:0. Roko je u polufinalu srušio 240 čunjeva što je bio i najbolji rezultat završnice.

U finalu Roko je bio bolji od Igora Kolarića iz BK Medonja, pobijedio ga s 2:1 i tako obranio naslov pobjednika Medonja ljetne bowling lige. Treće mjesto podijelili su Robert Bešenić i Ivan Kreš.

– Veseli nas dobra igra Roka pred nastavak sezone jer ga od 11. do 17. listopada očekuje nastup za reprezentaciju Hrvatske na Mediteranskom kupu u Parizu – ističu iz BK-a Nomad. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba