PUKLA LJUBAV

Službeno se razveli Severina i Igor Kojić: “Bio je divan partner, želim mu svu sreću svijeta”

Objavljeno: 20.08.2021. zagorjeinternational

Severina (49) i Igor Kojić (33) više nisu supružnici, i službeno je potvrđeno. Njihov brak, a vjenčali su se čak tri puta – u Hrvatskoj, Srbiji i Africi, sporazumno je raskinut u četvrtak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u «Palači pravde».

Par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana šuškalo se o razvodu. Sumnje su dodatno potaknuli kada su se nedavno prestali pratiti na društvenim mrežama.

– Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti –  odgovorila je Severina mailom na upit Jutarnjeg lista o razvodu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba