Ponuda nije bila povoljna za krajnje korisnike - žitelje

Općinski vijećnici Stubičkih Toplica donijeli Odluku o poništenju postupka davanja koncesije za prikupljanje i odvoz smeća

Objavljeno: 09.07.2021. zagorjeinternational

Na sjednici Općinskog vijeća Stubičkih Toplica, održanoj u srijedu, uz ostalo, donesena je Odluka o poništenju postupka davanja koncesije za prikupljanje i odvoz smeća s područja općine, izvještava Radio Stubica.
Podsjetimo, na sjednici Općinskog vijeća u ožujku ove godine nije izabran novi koncesionar, unatoč tri pristigle ponude jer za Općinu najpovoljnija ponuda nije bila najpovoljnija i za krajnje korisnike – žitelje općine. S obzirom na to da će se ići u ponovni postupak davanja koncesije, preduvjet je bio poništenje postojećeg.
Za sjednicu je bila predviđena i točka Donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području općine, no, ona je skinuta s dnevnog reda. Donesene su i odluke o izboru članova šest općinskih radnih tijela, Odluka o osnivanju Općinskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda, Odluka o pokretanju postupka za evidentiranje izvedenog stanja nerazvrstanih cesta Sljemenski put – odvojak i Ulica Brezina – Zrinski te Odluka o usvajanju Strategije razvoja pametne Općine Stubičke Toplice. Vijećnici su obaviješteni da je za zamjenicu općinskog načelnika, koja bi ga mijenjala u slučaju potrebe, imenovana Anica Benger.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba