Zagorski policajci tijekom vikenda obavili očevid dviju prometnih nesreća, a evidentirali su i 109 prometnih prekršaja

Pod utjecajem alkohola bilo 12 vozača, rekorder s 1,98 promila skrivio nesreću

Objavljeno: 15.02.2021. zagorjeinternational

Krapinsko–zagorska policija tijekom vikenda je obavila očevid dviju prometne nesreće. O prometnoj nesreći u Gubaševu izvještavali smo tijekom vikenda. Kako kažu u policiji, do nesreće je došlo zbog nedovoljnog razmaka između vozila. Pritom je lakše ozlijeđena jedna osoba. Vozaču koji je skrivio nesreću izmjerili su 1,98 promila alkohola u organizmu, a vozilom je upravljao bez vozačke dozvole.

U prometnoj nesreći u Donjem Jesenju vozač nije vozio desnom stranom ceste. Nitko nije ozlijeđen, a policija je vozaču izmjerila 0,66 promila alkohola u organizmu.

Tijekom nadzora prometa utvrđeno je 109 prometnih prekršaja: 49 prekršaja zbog prebrze vožnje, 12 prekršaja zbog vožnje pod utjecajem alkohola, šest zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa, osam zbog korištenja mobitela tijekom vožnje i 34 ostala prekršaja u prometu.

Dodajmo još kako su na DC 205 kod Dubrovčana zaustavili automobil koji je jurio brzinom od 142 km/h. Najveću koncentraciju alkohola u organizmu izmjerili su vozaču koji je skrivio prometnu nesreću u Gubaševu, a iznosila je 1,98 promila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba