U Krapinskim Toplicama i Svetom Križu Začretju održan sastanak čelništva općinskih organizacija HDZ-a, kojima je nazočio i predsjednik zagorskog HDZ–a Žarko Tušek

“HDZ Krapinskih Toplica među organizacijama je koje najbolje rade, a svetokriška organizacija jedna je od najvećih i najvažnijih”

Objavljeno: 30.10.2019. JM

U Krapinskim Toplicama i Svetom Križu Začretju, održan je sastanak čelništva općinskih organizacija Hrvatske demokratske zajednice, kojima je prisustvovao i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ i saborski zastupnik Žarko Tušek. Na sastanku je, između ostaloga, istaknuto kako je, nakon rezultata hrvatske predsjednice Kolinde Grabar –  Kitarović ostvarenih u prvom mandatu, njezin ponovni izbor važan za Hrvatsku i glavni je cilj HDZ–a.
Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a i načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić podsjetio je da je Grabar – Kitarović imala izuzetno dobar rezultat na području Krapinskih Toplica i na prošlim izborima.

Internacionalne investicije

– Mi ćemo se svi potruditi da taj rezultat u ovoj kampanji bude još bolji jer je Kolinda Grabar – Kitarović kandidatkinja koja taj napor od nas i zaslužuje – kazao je Svažić te dodao da se upravo zahvaljujući i aktivnostima hrvatske predsjednice, Krapinske Toplice mogu pohvaliti investicijama.
– Na području Krapinskih Toplica događaju se internacionalne investicije. Kolinda Grabar – Kitarović i njezina gospodarska diplomacija napravili su važan iskorak u proteklom mandatu – repozicionirali su položaj Hrvatske u okviru europsko – atlantskih asocijacija, ali isto tako i u suradnji s partnerima kao što je Rusija i u okviru 17 europskih zemalja i Kine. Od više od 20 milijuna eura koliko je u Hrvatsku privukla poslovna asocijacija za suradnju Kine i jugoistočne Europe, u Krapinske Toplice je došlo 4,3 milijuna eura. Najavljene su i daljnje investicije, u prvom sljedećem koraku od 20 milijuna eura – naglasio je Svažić.
Tušek je pak istaknuo važnost rada na terenu i rezultate koje postižu jedinice lokalne samouprave koje vodi HDZ.
– Ovdje u Krapinskim Toplicama Hrvatska demokratska zajednica ima i načelnika i većinu u Vijeću te je to jedna od jedinica lokalne samouprave koja možda i najbolje radi, dobro koristi fondove i stalno privlači investitore – naglasio je Tušek, dodajući da je OO HDZ-a Krapinske Toplice izrazito aktivna organizacija i u smislu funkcioniranja lokalne samouprave, ali i u smislu stranačke organizacije, dok je OO Sveti Križ Začretje jedna od HDZ-ovih najvećih i najvažnijih organizacija, što rezultati na izborima i potvrđuju.

Postignuti rezultati

– Sveti Križ Začretje jedna je od naših najmasovnijih i najorganiziranijih stranačkih organizacija. Ta je organizacija postignutim rezultatima pokazala snagu na posljednjim izborima za EU parlament. Tako će biti i na predstojećim predsjedničkim izborima.  Uvjeren sam da ćemo pametno komunicirati naše politike u vremenu koje je pred nama i da ćemo svi zajedno dati ozbiljnu podršku našoj zajedničkoj kandidatkinji, predsjednici Kolindi Grabar – Kitarović – zaključio je Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba