PRIJAVE JOŠ DANAS I SUTRA: U subotu u Kumrovcu drugi MathTrek Krapinsko – zagorske županije

SPOJ ZNANJA I SPORTA: Učenici će rješavati matematičke probleme raspoređene diljem Kumrovca, te pritom savladavati razne geografske barijere i vremenski limit

Objavljeno: 24.09.2019. IB

U subotu će se u Kumrovcu održati vrlo zanimljivo događanje. Riječ je o drugom MathTreku Krapinsko – zagorske županije, spoju znanja i sporta. U timskom radu sudjelovat će učenici 6., 7. i 8. razreda osnovne škole, koji će rješavati matematičke probleme raspoređene diljem Kumrovca i pritom savladavati razne geografske barijere i vremenski limit. MathTrek počinje u 9 sati, a prijave su moguće do srijede.
Organizator je udruga MathKaj, koja je osnovana s ciljem popularizacije matematike, a u svom djelovanju nastoji poticati logičko zaključivanje i kreativnost u radu s učenicima, njegovanje timskog rad, promicanje suvremenog pristupa nastavi matematike, poticanje kreativnosti nastavnika u izradi raznih nastavnih materijala, poticanje sustavnog i smišljenog uvođenja IK tehnologija u nastavu matematike, unapređivanje stručnog usavršavanja učitelja nastavnika, kritičko promišljanje i reagiranje na donošenje što kvalitetnijih rješenja vezanih uz sustav obrazovanja te okupljanje zaljubljenike u STEM područje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba