Top modeli ponovo u Zagorju

Evo gdje će se pripremati hrvatske ljepotice i njihove kolegice iz susjednih zemalja

Objavljeno: 27.09.2016. Alen Brodar

Udruženje manekena Hrvatske pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, i ove godine organizira izbor World Top Model Croatia, na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica za 2016. godinu, a koja će Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru koji će se održati u Miamiju (Florida), 15. prosinca.

A Krapinsko-zagorska županija, Općina Krapinske Toplice, AQUAE VIVAE – Krapinske Toplice i CITY PARK Zabok će od sutra pa do 2. listopada biti domaćini priprema finalistica izbora World Top Model Croatia i njihovih gošći, pobjednica i izabranih predstavnica Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore.

Tijekom posjeta Zagorju, finalistice izbora će posjetiti turističke destinacije i znamenitosti županije te napraviti niz foto i video snimanja. Doček finalistica će biti sutra u podne, u vodenom parku Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama. U sklopu priprema za finale izbora, u petak, 30. rujna bit će održana i modna revija u City parku u Zaboku, s početkom u 20.30 sati.

Inače, prošle je godine titulu najboljeg modela Hrvatske osvojila mlada Dea Maretić (16) iz modne agencije Talia model. Na svjetskom izboru koji je održan u prosincu 2015. u Rimu, Dea je osvojila titulu prve pratilje, što ju je uz drugu pratilju iz Namibije i pobjednicu iz Mexica učinilo i najboljim modelom Europe. Tome su možda doprinijele upravo pripreme u Zagorju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba