“Knauf insulation - Ožujsko kup”

NOVI MAROF: Najbolja ekipa malonogometnog turnira je ‘Stolarija Žeger & prijatelji’ – evo i tko je odnio pojedinačne titule

Objavljeno: 22.01.2024. zagorjeinternational

U nedjelju je pred punim tribinama sportske dvorane Osnovne škole Novi Marof odigrana završnica tradicionalnog malonogometnog turnira “Knauf insulation – Ožujsko kup Novi Marof 2024” u organizaciji Malonogometnog kluba Novi Marof.

Pobjednik turnira u seniorskoj konkurenciji je ekipa ‘Stolarije Žeger & prijatelji’, koja je u finalu slavila protiv ekipe ‘Tornada’ s 4:1. Pogotke za pobjednički sastav postigli su Tomica Čikor, Tomica Pušec, Matija Lusavec i Valentino Bečeheli, dok je počasni gol za Tornado djelo Josipa Grubeše.  

Za pobjedničku ekipu su igrali Silvio Budinski, Tomica Čikor, Matija Lusavec, Robert Ričko, Kristijan Mešnjak, Luka Ključarić, Valentino Bečeheli, Goran Dlesk, Valentino Čurdija i Matija Huzjak.  

U utakmici za treće mjesto ekipa ‘Gold gradnje’ pobijedila je sastav ‘Auto Florijanića’ rezultatom 5:3.

U veteranskoj konkurenciji ekipa ‘Football Area Varaždin’ pobijedila je ‘Hugo & Kuzma boyse’ s 2:0, dok su u utakmici za treće mjesto igrači sastava ‘Čmela & prijatelji’ bili su bolji od ‘Auto Florijanića & Transporta Horvatić’ s 3:2.

Najbolji strijelac u seniorskoj konkurenciji s deset golova je Luka Modrić iz ‘Gold gradnje’. Najboljim vratarom proglašen je Silvio Budinski iz ‘Stolarije Žeger & prijatelji’, dok je najbolji igrač turnira Tomica Čikor, također iz pobjedničke ekipe.

U veteranskoj konkurenciji najbolji strijelac je Leon Benko iz ‘Football Area Varaždin’ s deset pogodaka. Za najboljeg vratara proglašen je Željko Kuzmić iz ekipe ‘Hugo & Kuzma boysi’, dok je titula najboljeg igrača završila u rukama Josipa Golubara iz pobjedničke ekipe.

Najbolji pojedinci i prve četiri ekipe u obje konkurenciji dobili su vrijedne nagrade, pehare, sportsku opremu i novčane nagrade koje su im uručili Ivan Tuk, zamjenik gradonačelnika Novog Marofa, Zvonimir Puškadija, potpredsjednik Gradskog vijeća, Miro Sabolić, član Gradskog vijeća Grada Novog Marofa,Vladimir Vuger, predsjednik Zajednice športskih udruga Novi Marof, Nenad Horvatić, predsjednik Županijskog nogometnog saveza Varaždin i Stjepan Bunta ispred MNK Novi Marof.

Ovom prilikom Malonogometni klub Novi Marof zahvaljuje svim sudionicima turnira, sponzorima, sudačkoj organizaciji Županijskog nogometnog saveza Varaždin, gledateljima i svima koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnoj organizaciji turnira.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba