Filmovi, disco party, večernja božićna druženja, prigodni koncerti… Nema bolje pozivnice

‘Advent u Klanjcu’ je malen, ali sladak! 

Objavljeno: 06.12.2023. zagorjeinternational

Grad Klanjec, Kulturni centar Klanjec, Gradska knjižnica, Kuća Klajn, Dječji vrtić “Kesten”, Osnovna škola Antuna Mihanovića, KUD “Antun Mihanović”, HPD “Cesargrad”, Glazbeno-plesni studio “Ritam” i OMH Klanjec toplo vas pozivaju da im se pridružite i posjetite programe njihovog malog, ali slatkog “Adventa u Klanjcu”. 

Program je započeo u subotu 2. prosinca, a trajat će sve do 23. prosinca. 

Ove subote na trg Antuna Mihanovića u 16 sati stiže sveti Nikola, a tada će se ujedno održati i ‘Božićni sajam’. Isto tako, tada će se upaliti i druga adventska svijeća, a održat će se i dječji božićni disco party.

Iduće subote, 16. prosinca, nakon paljenja treće adventske svijeće u 18.30 na trgu, u sportskoj dvorani Osnovne škole slijedi božićno-novogodišnji koncert KUD-a ‘Antun Mihanović’ i gostiju, a nakon toga večer će se nastaviti blagdanskim druženjem uz TS ‘Savski valovi’.

U nedjelju 17. prosinca će mali planinari u 9 sati krenuti na pješačku turu od Galerije Antuna Augustinčića prema Cesargradu, a nakon toga slijedi susret i druženje s Djedom Božićnjakom. 

U srijedu 20. prosinca u velikoj dvorani Grada Klanjca slijedi božićna priredba OŠ ‘Antuna Mihanovića’, a dan nakon u 18 sati će se zajedničkim snagama kititi bor na Trgu Antuna Mihanovića. 

Posljednje subote, 23. prosinca, upalit će se i četvrta adventska svijeća.

Valja istaknuti da će se u Kinu Martin u Knjižnici 8., 10., 15. i 28. prosinca prikazivati dječji filmovi u 18 sati, odnosno igrani i dokumentarni od 19 sati. 

– Volimo kad smo zajedno jer to je pravi Božić – poručuju organizatori. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba