Kamp se održava od 17. do 21. lipnja, a prijaviti se može najviše 200 polaznika

POČELE PRIJAVE: Na jubilarni 10. Ljetni kamp engleskog jezika u Krapini i ove godine dolaze izvorni govornici iz Georgije, Kalifornije i Michigana

Objavljeno: 04.06.2019. JJ

Baptistička crkva Emanuel iz Krapine, u suradnji s Faith Community Church iz Woodstocka (Georgia) i Versus školom za strane jezike, desetu godinu zaredom organizira Ljetni kamp engleskog jezika – English Camp Krapina. Kako kaže Kristian Brackett, jedan od organizatora, kroz proteklih deset godina kamp se pokazao izrazito uspješnim.

Znakovni jezik

– Počelo je s oko 40 djece u 2010. godini u Osnovnoj školi Augusta Cesarca. Nakon dvije godine u Cesarcu, kamp je postao prevelik za tu lokaciju, pa je 2012. godine Srednja škola Krapina otvorila svoja vrata za engleski kamp, koji prosječno sada ima više od 200 polaznika i volontera. Među njima postoje pojedinci koji pohađaju kamp od prve godine, najprije kao učenici, a sada kao volonteri – kaže Kristian.
Kamp će se ove godine održavati od 17. do 21. lipnja, a organizatori nude program za djecu od 8. do 17. godine, koji uključuje engleski sat, pjesme sa znakovnim jezikom, radionice, ručne radove, igre i natjecanja, uključujući uvijek popularnu igru “Flag Tag”. Organiziran je i ručak, a polaznike podučavaju izvorni govornici. Ove godine dolazi 25 Amerikanaca iz Georgije, Kalifornije i Michigana. Većina njih se godinama vraća svakog ljeta, kako bi volontirali i pomogli učenicima iz Zagorja da usavrše svoj engleski. Oni će voditi praktične radionice s volonterima iz Baptističke crkve Emanuel, privatne škole Versus i okolnih srednjih škola. Može se upisati najviše 200 polaznika.

Online prijava

Prijavnica za kamp dostupna je na linku, a zainteresirani se mogu prijaviti i osobno, u Školi stranih jezika Versus u Krapini. Rok prijave je 10. lipnja. Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve 091/313 01 45 (Kristian Brackett), 099/784 39 29 (Ivan Mustač) ili 091/175 44 09 (Momir Horvatek).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba