Primopredaja ključeva u Krapini

Zagorski Crveni križ za rad na terenu dobio novo vozilo

Objavljeno: 27.03.2017. mladenmandic

Ispred sjedišta Crvenog križa Krapinsko – zagorske županije u Krapini je predstavljeno novo malo vozilo zagorskog Crvenog križa Dacia Sandero Stepway vrijedno 101 tisuću kuna. Ključeve automobila ravnatelju Davoru Šimunoviću predao je krapinsko – zagorski župan Željko Kolar koji je istaknuo da će ove godine Županija uz redovito financiranje od 310 tisuća kuna godišnje izdvojiti i sto tisuća kuna za dovršetak i opremanje županijskih prostora Crvenog križa u Krapini te dodatnih sto tisuća kuna za ostalih pet društava Crvenog križa u Zagorju, odnosno po 20 tisuća kuna dobit će svako društvo. I prošle godine, dodao je župan, Županija je izdvojila dodatnih 28 tisuća kuna za kupnju klimatizacijskih uređaja za sva zagorska društva.

Ravnatelj zagorskog Crvenog križa Davor Šimunović rekao je kako Županijsko društvo dosad ima samo jedno kombi vozilo za osam osoba, staro pet godina, a kako ima troje zaposlenih, ovo malo vozilo jako će im dobro doći.
Najviše će ga koristiti djelatnica koja po školama radi na prevenciji od droga, no koristit će se i u druge svrhe. Automobil je kupljen na financijske leasing na pet godina, a mjesečna rata iznosit će im 1900 kuna, a budući da im je istekao leasing na kombi vozilo, to im neće biti preveliko opterećenje budući da mjesečno dobivaju 25 tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba