Županijski pročelnik Stjepan Bručić

Parkira gdje stigne, pa bahato odvraća: “Mora se samo umrijeti”

Objavljeno: 11.01.2017. Jelena Jazbec

– Stjepan Bručić, pročelnik odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Krapinsko – zagorske županije, već danima parkira bez sankcija na nedopuštenom mjestu – piše portal 24 sata.hr.
Naime, čitatelji su redakciji poslali fotografiju njegovo BMW-a X6, vrijednog oko 70 tisuća eura, koji je bio parkiran na nedopuštenom mjestu u blizini zgrade Županije u Krapini.

U osobnom vlasništvu

Iz redakcije su odmah kontaktirali Bručića, no on je poručio kako nema vremena za razgovor jer ima previše posla. Kada su mu rekli da moraju s njim razgovarati, odbrusio je kako se samo mora umrijeti i spustio slušalicu.
Automobil registarskih oznaka koje upućuju na Bručića, KR-0001-SB, nije u vlasništvu Županije, nego pročelnikovom osobnom, a to je potvrdio i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je istaknuo kako je automobil na nedopuštenom mjestu bio parkiran samo jedan dan tijekom blagdana, kad je bila gužva. Prema njegovim riječima, on je upozorio pročelnika te je automobil bio pomaknut. Dodao je i kako je uvjeren kako netko pomalo zlobno želi prozvati pročelnika.
Međutim, od čitatelja je u redakciju ubrzo stigla i nova fotografija, na kojoj se jasno vidi kako je pročelnikov automobil na nedopuštenom mjestu bio parkiran i u utorak, kada su prošli blagdani. Čitatelj je istaknuo kako je ogorčen, jer Bručić nepropisno parkira u cijelom gradu.
Iz redakcije 24 sata ponovno su kontaktirali župana Kolara, a ubrzo ih je nazvao Bručić, koji je ljubaznom tonom istaknuo kako ima plaćenu godišnju kartu, te se ispričao ako je kome zasmetao. Rekao je kako je žurio na posao pa je zato tamo ostavio automobil, te kako ponekad parkira gdje stigne. Jutros, dan nakon poziva novinara, Bručićev je automobil propisno parkiran 100-tinjak metara od zgrade Županije (na fotografiji).

Bijesni stanari

No, ovo nije prvi put da se pročelnik Bručić našao u središtu skandala. Naime, 2014. godine, zbog duga za plin u njegovim dvama poslovnim prostorima u Konjščini, frizerskom salonu i kafiću, 16 stanova u zgradi u kojoj se poslovni prostori nalaze, ostalo je bez grijanja. To je izazvalo bijes stanara, a Bručić je dug relativizirao.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba