Zagorska ekipa po prvi puta sudjelovala na timskom crossfit natjecanju "Team battle" u Zagrebu

Saša Tršinski, Karlo Tumpa i Marko Vrbanec pokazali svoje vještine u trčanju, olimpijskom dizanju, plivanju i gimnastici

Objavljeno: 23.09.2021. zagorjeinternational

Proteklog je vikenda u Zagrebu održano timsko crossfit natjecanje “Team battle 2021.”, na kojem je po prvi puta sudjelovala i zagorska ekipa, koja je zauzela peto mjesto u ukupnom poretku.
Tim su činili jedna natjecateljica i dvojica natjecatelja – Saša Tršinski, Karlo Tumpa i Marko Vrbanec, koji je ujedno i trener crossfita. Natjecanje je trajalo dva dana, a ekipe su odradile sedam treninga te tako pokazale svoje vještine u trčanju, olimpijskom dizanju, plivanju i gimnastici.
Podsjetimo, crossfit je vrlo popularan u svijetu fitnessa, a zanimljivosti natjecanja pridonosi različitost izazova koje sportaši saznaju tek na dan natjecanja. Iznimno je važan i faktor vremena, a presudna  je strategija koja se radi unutar tima za svaki postavljeni zadatak.
Za dva tjedna, ekipa će nastupiti na prestižnom internacionalnom natjecanju “Varaždin throwdown”, gdje će se natjecati kao individualci. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba