Planirate se prijaviti na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljske kuće?

Na radionici u Krapini doznajte koju dokumentaciju morate priložiti i koji su uvjeti sufinanciranja – djelatnici Fonda za zaštitu okoliša odgovorit će na sva vaša pitanja

Objavljeno: 21.09.2021. zagorjeinternational

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji s Gradom Krapina poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu vezanu uz prijavu na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća, koja će se održati ovoga petka s početkom u 10 sati u krapinskoj Festivalskoj dvorani.

Podsjetimo, Fond je 15. rujna objavio spomenuti Javni poziv, a sa zaprimanjem prijava kreće 14. listopada od 9 sati.

Kako bi svi zainteresirani bili što bolje informirani o uvjetima financiranja, u planu je održavanje informativnih radionica na više od dvadesetak lokacija. Djelatnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na radionicama će predstaviti sve uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije, nakon čega će građani imati priliku postavljati i konkretna pitanja.

Prijava na radionicu je obavezna putem linka, a organizira se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama, pa je potrebno ponijeti zaštitnu masku i pridržavati se epidemioloških mjera.

Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović pozvao je zainteresirane građane da se odazovu, istaknuvši pritom važnost energetske obnove i korištenja obnovljivih izvora energije.

– Energetskom obnovom vlasnici kuća povećat će uštedu energije i time smanjiti mjesečne troškove režija te poboljšati kvalitetu životnih uvjeta – istaknuo je gradonačelnik i dodao kako je detaljnije informacije vezane uz prijavu na radionicu moguće pronaći na službenim stranicama Grada.

Podsjetimo, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirat će cjelovitu energetsku obnovu kuća, povećanje toplinske zaštite elemenata vanjske ovojnice grijanog prostora te ugradnju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba