Za poboljšanje kućnog budžeta, zatvaranje kredita, izbjegavanje novog zaduživanja ili kupnju nečeg što odavno želite

Iskoristite priliku – dobijte više za vaše zlato!

Objavljeno: 21.09.2021. zagorjeinternational

Cijena zlata na tržištu se konstantno mijenja, ovisno o brojnim faktorima. Trenutno je pojačana potražnja podigla cijenu ovog plemenitog metala. No, što to znači za obične građane? Kako se može profitirati od zlata?
Mnogi u svome domu imaju stari nakit koji se ne koristi – demodirane ogrlice, prstenje koje više ne nose, naušnice bez svog para… Također, po zakutcima naših kuća nalaze se neki davno poklonjeni ili naslijeđeni zlatnici, zlatni satovi, čak i zubno zlato. Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali stoje neupotrijebljeni. A novac nam je uvijek potreban.
Sad je prava prilika za prodaju zlata kako biste odmah došli do veće svote gotovine. To je moguće uz otkup zlata – najbolji, najbrži i najjednostavniji način za dolazak do gotovine.

Auro Domus – najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima, zlato otkupljuje na diskretan način uz profesionalnu uslugu. Dovoljno je svoje staro ili “lom” zlato donijeti u jednu od poslovnica, gdje mu educirani djelatnici odrede kvalitetu i masu te procijene vrijednost. Ukoliko se klijenti slože s ponuđenom cijenom te ovisno o vrijednosti zlatnog predmeta, kroz nekoliko minuta mogu iz poslovnice izaći s više tisuća kuna u novčaniku.
Poslovnice Auro Domusa diljem Hrvatske svakog mjeseca posjećuju tisuće zadovoljnih klijenata. Oni su otkup zlata prepoznali kao rješenje za svoje financijske probleme, ali i kao priliku za profitiranje. Za poboljšanje kućnog budžeta, zatvaranje kredita, izbjegavanje novog zaduživanja ili jednostavno – kupovinu nečeg što odavno žele, ali si uz redovne prihode nisu mogli priuštiti.

Nitko ne zna do kada će cijene zlata biti na ovako visokim razinama. Stoga dođite u poslovnicu Auro Domusa, u Zaboku, na adresi Matije Gupca 45. Donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i izađite značajno podebljanog novčanika! Radno vrijeme poslovnice provjerite na internetskim stranicama Auro Domusa, a dodatne informacije možete doznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba