DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 19.09.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

ZOU ZAGI traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 4.10. Poslodavac nudi primanja do 7.000 kuna, a iskustvo nije potrebno. Aplicirajte.

Grupa Studio d.o.o. zapošljava asistenta logistike (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 15.10. Posao uključuje poslove kontrole kvalitete i pakiranja proizvoda te razne poslove u skladištu vezane uz logistiku, špediciju i nabavu. Prethodno radno iskustvo nije presudno. Detalje provjerite ovdje.

Caffe bar Centar Pub zapošljava konobara (m/ž) u Bedekovčini. Rok prijave je 3.10. Potrebna je osoba za stalni radni odnos, sa minimalno završenom srednjom školom. Aplicirajte.

Zaštita – Zagreb zapošljava zaštitara (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a prijave su otvorene do 30.9. Posao podrazumijeva tjelesnu zaštitu osoba i imovine, a poslodavac nudi stimulativna pitanja. Više na linku.

Zebrano d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji mlinaca (m/ž). Lokacija rada je Brestovec Orehovički, a prijave su otvorene do 30.9. Traži se više izvršitelja. Obrazovanje i radno iskustvo nisu uvjeti. Detalje provjerite ovdje.

Vincek zapošljava pomoćnog radnika u građevini (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 8.10. Traži se majstor ili pomoćni radnik za soboslikarske i ličilačke radove, te fasaderske radove. Prijevoz do gradilišta osigurava poslodavac. Više na linku.

GIV Instalacije zapošljavaju vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Maretić, a prijave su otvorene do 7.10. Posao obuhvaća montažu sustava centralnog grijanja, vodovoda, odvodnje i klimatizacije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Frizerski salon Lord zapošljava pripravnika frizera za muškarce (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 1.10. Traži se komunikativna osoba koja je spremna za timski rad te zainteresirana za daljnje usavršavanje u modernom barberingu. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

S.V.I.S. Trade d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 17.9. Posao obuhvaća administrativni rad, poslove referenta prodaje, zaprimanje i kreiranje ponuda, narudžbi i reklamacija te komunikaciju s klijentima. Provjerite detalje putem linka.

Belanović-Projekt d.o.o. zapošljava soboslikara (m/ž) u Svetom Križu Začretje. Rok prijave je 19.9. Poslodavac nudi sigurna i redovita primanja, potpunu opremljenost svim potrebnih strojevima, alatima i opremom za sve radove koje izvodimo, profesionalnu i ugodnu radnu atmosferu i mogućnost napredovanja. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba