Policijska njemačka ovčarka Aba ponovno zaustavila krijumčare

Na graničnom prijelazu Macelj, u automobilu 28-godišnjeg Srbina pronađeno 16 kilograma marihuane zapakiranih u 50 paketa

Objavljeno: 19.09.2021. zagorjeinternational

U petak, oko 14.45 sati na graničnom prijelazu Macelj, u osobnom automobilu srpskih registarskih oznaka, 28- godišnjeg srpskog državljanina, pronađena je veća količina droge.

Naime, prilikom granične kontrole policijski službenik Postaje granične policije Macelj  posumnjao je kako se u osobnom automobilu krijumčari droga te je izuzeo vozilo na detaljnu graničnu kontrolu. Navedenu sumnju potvrdila je i policijska njemačka ovčarka za detekciju droga Aba koja je pozitivno reagirala nakon čega je vozilo zapečaćeno.

Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu, u subotu je izvršena pretraga osobnog automobila te je u posebno prerađenom dijelu prtljažnog prostora, u izrađenom duplom dnu, pronađeno 50 paketa marihuane težine 16.002 grama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama, 28-godišnji državljanin Srbije predan je pritvorskom nadzorniku.

Foto: PU krapinsko-zagorska

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba