Odlukom gradskih vijećnika

Proračun Grada Zlatara s planiranih 44,9 milijuna kuna povećan na više od 50,4 milijuna kuna

Objavljeno: 17.09.2021. zagorjeinternational

Na redovnoj sjednici Gradskog vijeća Zlatara, održanoj u četvrtak, jednoglasno su usvojene sve predložene odluke i izvješća koja su se našla na dnevnom redu, izvještava Radio Zlatar.
Prihvaćena su izvješća o radu Vatrogasne zajednice grada Zlatara s pripadajućim vatrogasnim društvima za prošlu godinu, izvješće o radu Gradskog društva Crvenog križa Zlatar za prošlu godinu, zatim prijedlog da se ponovno raspiše javni poziv za predlaganje kandidata za Savjet mladih, a prihvaćen je i polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna te prva izmjena i dopuna proračuna Grada Zlatara za ovu godinu.
– Rebalans je izrađen zbog promjena po pojedinim pozicijama, zbog prijava nekih projekata na natječaje, gdje se planiraju određena sredstva te zbog uplata po pojedinim projektima koji su izvršeni prošle godine – kazala je gradonačelnica Jasenka Auguštan Pentek.
Proračun je s planiranih 44,9 milijuna kuna povećan za oko 5,5 milijuna te iznosi više od 50,4 milijuna kuna.
Stanko Majdak je iz osobnih razloga svoj mandat stavio u mirovanje, pa je tako došlo i do izmjene u sastavu vijeća, u koje je na Majdakovo mjesto imenovana Ivona Bingula.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba