Dobra vijest za 45 srednjoškolaca

Grad Novi Marof daje stipendije od 500 kuna učenicima koji se školuju za deficitarna zanimanja

Objavljeno: 15.09.2021. zagorjeinternational

Gradonačelnik Siniša Jenkač raspisao je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, za školsku godinu 2021./2022.


Planira se dodijeliti 45 stipendija, a mjesečni iznos stipendije je 500 kuna po učeniku za period od deset mjeseci, računajući od 1. rujna 2021. godine.

Učenici koji imaju pravo na dobivanje stipendije, moraju se školovati za neko od sljedećih deficitarnih zanimanja: armirač/ica, automehatroničar/ka, autolakirer/ica, autolimar/ica, bravar/ica, CNC operater/ka, dimnjačar/ka, elektroinstalater/ka, fasader/ka, frizer/ka, galanterist/ica, grafičar/ka tiska, instalater/ka kućnih instalacija, keramičar/ka oblagač/ica, konobar/ica, kuhar/ica, krojač/ica, limar/ica, mesar/ica, monter/ka suhe gradnje, obućar/ka, pekar/ica, prodavač/ica, rukovatelj/ica samohodnih građevinskim strojevima, slastičar/ka, soboslikar/ica ličilac/ličiteljica, stolar/ica, strojobravar/ica, tapetar/ka, tesar/ica, vozač/ica motornog vozila, zavarivač/ica, zidar/ka.
Pismene prijave na natječaj sa svim traženim prilozima moraju se dostaviti u roku od petnaest dana od dana objave natječaja, a šalju se poštom Povjerenstvu za dodjelu stipendija Grada Novog Marofa ili se dostavljaju osobno, Upravnom odjelu za financije, proračun, javne potrebe i udruge.


Sve detaljnije informacije o natječaju i prijavama možete pronaći na internetskoj stranici Grada. (vh)  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba