Uskoro će biti poznat novi termin održavanja

Zbog korone ponovno odgođen popularni Interliber

Objavljeno: 14.09.2021. zagorjeinternational

Nakon što je pandemija korona virusa već jednom spriječila održavanje Interlibera, najveći sajam knjiga u Hrvatskoj ponovno je odgođen.

Odluku o odgodi objavili su organizatori na Facebook stranici Zagrebačkog velesajma gdje se ovaj međunarodni sajam već godinama tradicionalno održava, prenosi Večernji.hr.

– Zajedno s našim izlagačima, kada dobijemo zeleno svjetlo (a očekujemo uskoro), bit ćemo spremni za sajam koji svi volimo. Vjerujemo da Godina čitanja neće proći bez Interlibera jer knjiga je lijek, a čitanje terapija – poručili su iz Zagrebačkog velesajma i dodali kako je usuglašavanje oko epidemioloških mjera temeljni razlog odgode.

– Na sastancima s nadležnim institucijama naišli smo na razumijevanje oko usklađivanja novog termina i epidemioloških mjera po kojima će se Interliber održati – napisali su na Facebook stranici organizatori i dodali kako će točan termin ovog, 43. po redu sajma, objaviti uskoro.

Podsjetimo, Interliber se trebao održati u studenome prošle godine, ali je zbog epidemiološke situacije odgođen prvobitno za ožujak, a onda i za rujan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter